Naturavantura

SLOENG
 

ŠPORT ZRAK

vijuga-v

 

ČE BI VEDEL-A KAKO JE LEPO, BI ŽE PREJ POSKUSIL-A…
je običajni stavek, ki ga slišimo piloti jadralnim padal po pristanki ob poletu v tandemu. Veseli nas, da lahko svoje veselje do potovanja skozi prostor prenašamo tudi na potnike, ki želijo izkusiti nekaj posebnega in pogledati svet od zgoraj. Vabljeni k prijetni novi izkušnji ali k ponovnemu poletu, v kolikor že poznate razsežnosti, ki jih odpre prosto plutje nad dolinami, jezeri in gozdovi! Omogočamo preproste mirne prelete, z nižjimi višinskimi razlikami ter po dogovoru tudi višinske aktivne adrenalinske možnosti za tiste, ki izrazite željo po še dodatno živahni izkušnji. V naši organizaciji se izvajajo OSNOVNI, MAXI in AKRO POLETI.
 
 
 
 
Osnovni polet
je namenjen vsem, ki si želijo preizkusiti svoje adrenalinske sposobnosti v zraku in kjer lahko računate na popolno udobje v poletu, ki traja približno10 minut ali 500m višinske razlike vzletišča in pristanka (Golte ali Logarska dolina)
Cena: 80,00€/ osebo
   
Maxi polet
Običajno izvajamo iz višje ležečih vzletišč (Krvavec, Vogel, Golte), kjer je višinska razlika 1000 m ali pa je možno jadranje v termičnih vzgornikih, torej daljši polet, ki traja 20-30 minut. Polet je običajno tudi bolj dinamičen in ponuja boljši panoramski razgled na okolico. V primernih vremenskih razmerah dosežemo tudi več kot 2000m višine.
Cena: 110,00€/ osebo
   
Akro polet
Je namenjen dinamičnem letenju in doseganju večjih centrifugalnih sil visoko v zraku in izvajanju osnovnih akro-manevrov, kjer se sprosti večla mera adrenalina, kot pri običajnem poletu, vendar je primeren za vse, ki se počutijo, da bi želeli še nekaj več.
Cena: 140,00€/ osebo
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.